WELKOM BIJ   JK RECRUITMENTJK Recruitment is een professionele, jonge en dynamische organisatie, waar kwaliteit, integriteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteit is het werven en selecteren van MBO-ers, HBO-ers en Academici voor technische, financiële, logistieke, administratieve, commerciële en it functies.
U kunt hier uitgebreider over lezen onder "Werving & Selectie".

Naast het werven en selecteren van personeel houden wij ons ook actief bezig met wat wij "Job Hunting" noemen Dit is een activiteit waarbij de sollicitant centraal staat en het uitgangspunt is. Meer hierover kunt u lezen onder "Job Hunting".

JK Recruitment heeft een no-nonsens instelling en is in staat om snel en adequaat vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij zijn van mening dat iedere vraag een antwoord kent, vandaar dat wij ook werken op basis van no-cure no-pay.

JK Recruitment werft dus zowel kandidaten aan de hand van vacatures, maar bemiddelt ook actief voor kandidaten bij het vinden van een passende baan. Zowel de opdrachtgever als ook de sollicitant zijn bij ons dus klant.

Indien u van onze dienstverlening gebruik wenst te maken of indien u meer informatie wenst, dan vernemen wij dit graag van u. Onze consultants zullen u graag te woord staan.


JK Recruitment
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
T 040-2631180
F 040-2631181
E-mail info@jkrecruitment.nl