JOB HUNTINGJK Recruitment is een professionele, jonge en dynamische organisatie, waar kwaliteit, integriteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteit is het werven en selecteren van MBO-ers, HBO-ers en Academici voor technische, financiële, logistieke, administratieve, commerciële en it functies.
U kunt hier uitgebreider over lezen onder "Werving & Selectie".

Naast het werven en selecteren van kandidaten voor opdrachtgevers houdt
JK Recruitment zich echter ook actief bezig met wat wij "Job Hunting" noemen.
Job Hunting is een moderne activiteit die steeds meer in opkomst is en waarbij de kandidaat centraal staat. Job Hunting is een tegenhanger van Head Hunting, waarbij de vacature centraal staat.

Bij Job Hunting wordt er actief bij een sollicitant een passende vacature gezocht. Hiertoe wordt er allereerst, middels een uitgebreid persoonlijk gesprek door een van onze consultants, een profiel van de kandidaat samengesteld. In dit persoonlijke gesprek met de sollicitant inventariseert de consultant eveneens wat de wensen en de eisen van de sollicitant zijn. Vervolgens gaat hij aan de hand hiervan op zoek naar de best, bij deze kandidaat, passende vacature en/of organisatie.

Deze dienstverlening is uniek en voor de kandidaat volledig gratis. En bovendien kan de sollicitant zelf aangeven of hij of zij hiervoor in aanmerking wenst te komen.
Job Hunting is met name geschikt voor kandidaten die op langere termijn beschikbaar komen, of voor diegene die vanuit een werkende positie op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Maar ook voor kandidaten die geen helder doel voor ogen hebben kan Job Hunting uitkomst bieden.

Kandidaten die een andere baan zoeken of die voor Job Hunting in aanmerking wensen te komen, verzoeken wij om hun Curriculum Vitae aan ons toe te zenden. Dit kan via het invulscherm, "CV aanmelden" op deze site of door uw CV aan ons te mailen. Wij zullen dan op korte termijn met u contact opnemen.

Op onze vacature pagina ziet u een aantal vacatures die wij op dit moment in behandeling hebben. Indien u geïnteresseerd bent in een van deze vacatures, of indien u hierover meer informatie wenst, dan nodigen wij u van harte uit om met ons contact op te nemen. Staat uw vacature er niet bij maar wilt u wel weten of wij ook voor u iets kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit overzicht is namelijk slechts een greep uit ons totale, dagelijks aan verandering onderhevige, vacaturebestand.

En als wij de passende vacature niet voor u hebben dan zoeken wij hem.

Wij zullen u in ieder geval graag van dienst zijn bij het bekijken van uw mogelijkheden en het vinden van een nieuwe betrekking.