WERVING & SELECTIEJK Recruitment is een professionele, jonge en dynamische organisatie, waar kwaliteit, integriteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel staan. Door onze ruime ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling zijn wij als geen ander in staat u van dienst te zijn bij de invulling van uw vacatures op MBO-, HBO- of Academisch niveau.

JK Recruitment biedt u hiertoe vier afzonderlijke opties voor het werven van nieuwe medewerkers:

- File Search
- Internet Search
- Executive Search
- Media Search

Vanzelfsprekend behoort een combinatie van de genoemde wervingsopties ook tot de mogelijkheden.

Wij hebben een no-nonsens insteling en zijn ervan overtuigd dat iedere vraag een antwoord kent. Vandaar dat wij onze dienstverlening dan ook aanbieden op basis van no-cure no-pay. Alleen aan de werving via Media Search zijn kosten verbonden. Onze consultants zijn graag bereid u hierover nader te informeren.

In navolging op de werving van sollicitanten volgt de selectie. Deze selectie geschiedt in eerste instantie middels een uitgebreid persoonlijk gesprek met een van onze consultants. De opdrachtgever bepaalt verder of hij dit nog wenst aan te vullen met een psychologisch onderzoek een persoonlijkheidsonderzoek of een assessment center. Ook dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Indien u een vacature heeft, en voor de invulling hiervan gebruik wenst te maken van onze dienstverlening, of indien u nadere informatie wenst, dan nodigen wij u van harte uit om met ons contact op te nemen.
U kunt uw verzoek hiervoor verzenden via deze site, maar bellen mag natuurlijk ook.

Wij zullen u in ieder geval graag van dienst zijn.